Σάββατο 8 Μαρτίου 2008

Zeitgeist

Καταρχήν να ευχαριστήσω τον Παύλο που μου ανέφερε αυτό το ντοκιμαντέρ. Μετά την παρακολούθηση του νιώθω την ανάγκη να το προωθήσω και να το κάνω γνωστό και σε άλλους. Το περιεχόμενό του; Αμερική-->Τρομοκρατία-->Παγκοσμιοποίηση. Ξεκαθαρίζει πολλά μελανά σημεία της αμερικανικής κυβέρνησης, τις βάσεις της, τις κινήσεις της και τα σχέδιά της(agenda). Θίγει θέματα όπως βάση και απαρχή των θρησκειών, τον πόλεμο του Βιετνάμ, την 11η Σεπτεμβρίου, το πολυσυζητημένο μικροτσίπ και πολλά πολλά άλλα. Αν θέλετε να ανοίξετε τα μάτια σας και να δείτε τι πραγματικά παίζεται από πίσω στην America, καλό είναι να το δείτε, αν πάλι δεν σας απασχολεί ιδιέταιρα και δεν νιώθετε την ανάγκη να μάθετε, απλώς προσπεράστε το. Από μένα πάλι...definitely watch it! Παρακάτω δίνω torrent και rapidshare links του ντοκιμαντέρ

Torrent

Download Zeitgeist.(2007).[DVDRip]-XviD-MP3

Rapidshare
http://rapidshare.com/files/59233800/Zeitgeist.part1.rar
http://rapidshare.com/files/59235653/Zeitgeist.part2.rar
http://rapidshare.com/files/59237377/Zeitgeist.part3.rar
http://rapidshare.com/files/59239352/Zeitgeist.part4.rar
http://rapidshare.com/files/59241410/Zeitgeist.part5.rar
http://rapidshare.com/files/59244048/Zeitgeist.part6.rar
http://rapidshare.com/files/59247338/Zeitgeist.part7.rar
http://rapidshare.com/files/59248024/Zeitgeist.part8.rar

5 σχόλια:

maik85 είπε...

Έλα Αλεξ! Και εμένα μου το είχαν προτείνει πριν πολύ καιρό και τελικά το είδα τώρα! Χωρίς δεύτερη κουβέντα, αξίζει να το δει κάποιος. Δείχνει την πραγματικότητα για την παγκοσμιοποίηση και τους τρόπους εξαπάτησης του κόσμου..

Ανώνυμος είπε...

eimai chio re! ekatsa xtheskai eida to videaki me to paulo! polu kalo! vres ki alla yparxoun ekatontades! psaxe sto google gia georgia guardstones mou to eipan xthes einai endiaferon ! filia polla! giannis.

lovasas είπε...

Γεια σου ρε soldier. Θα το ψάξω my friend και βλέπουμε.

Ανώνυμος είπε...

Ase Alex ego to exo kati mines kai akoma na to dw... alla twra pou to les tha katsw to s/k na to dw oposdipote.. Wraio to blog sou.. synexeisai etsi!


NickN

lovasas είπε...

Χαχα. Αυτό είναι το στάνταρ τώρα με τις ADSL συνδέσεις. Κατεβάζουμε τα άπειρα και ποτέ δεν έχουμε χρόνο να τα δούμε. Πάντως Nick, να το δεις! Δεν θέλω να το παίξω φανατικός κτλ αλλά πραγματικά αξίζει.

Favourite Deviations